Cautare

11002 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul constanta" (3.61 secunde)
In aceasta calitate, demnitarul a vizitat vineri Constanta, insotit de deputatul George Dragomir, consilierii judeteni Victor Manea, Ovidiu Cupsa si alti oficiali, pentru a vedea la fata locului modul in care autoritatile locale stiu sa se pregateasca pentru aderare, prin implementarea acquis-ului comunitar specific fiecarui domeniu in parte, cu alte cuvinte felul in care constantenii stiu sa adopte legislatia europeana si sa respecte obligatiile impuse de aceasta.
Senatorul PD de Constanta Dorel Onaca a ales o modalitate inedita de a-si promova activitatea politica. Daca ceilalti parlamentari democrati s-au axat pe proiecte de interes strict local, materializate in diferite initiative legislative, Onaca prefera o abordare de marketing, menita sa familiarizeze Constanta in randul jurnalistilor din presa centrala.
Chiar cu o zi inainte de convocarea Consiliului de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta, mai vechile probleme au revenit in actualitate.
In cursul zilei de ieri, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, a primit, la sediul CCINA, vizita lui E.
Un astfel de caz este cel al rambursarilor ilegale de TVA din judetul Constanta, infractiuni derulate la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator.
Dupa ce, de curand, Inspectoratul de Concurenta Constanta a terminat o lucrare al carei scop era acela de a identifica mediul de afaceri constantean in anul 2004, acum institutia este pe punctul de a finaliza o alta lucrare, mult mai complexa, urmarind agentii economici care si-au desfasurat activitatea pe piata judetului Constanta in anul 2005 si inceputul anului 2006.
Dealerul a fost trezit la realitate de autoritatile de control constantene, Corpul de Control al Primariei Constanta si Inspectoratul Teritorial in Constructii Constanta, care l-au "invitat" la discutii, cu tot cu documentatiile detinute pentru lucrare.
La inceputul anului 2010, Romania se afla la un pas de faliment, deficitul bugetar tintea spre 9,1% din PIB. ... Catre sfarsitul anului 2010, deficitul bugetar va ajunge la 23,3 miliarde de lei (in conditiile unui prag critic de 28,2 miliarde de lei).
Criza economico-financiara care a lovit din plin si judetul Constanta nu pare sa fi diminuat apetitul constantenilor sau altor investitori pentru afaceri.
Criza economico-financiara care a lovit din plin si judetul Constanta nu pare sa fi diminuat apetitul constantenilor sau altor investitori pentru afaceri.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari.
Cele mai multe suspendari de activitate s-au inregistrat in Capitala (17.197 societati, in crestere cu 1228%), judetul Cluj (6.770 societati, in crestere cu 2259%), judetulBrasov (cu 5.330 societati, mai mult cu 1054%), judetul Bihor (4.658 societati, in crestere cu 1437%) si judetulTimis (4.168 societati, in crestere cu 1202,5%), arata datele ONRC.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
La nivelul judetului Constanta functioneaza 112 de exploatatii comerciale si 940 de exploatatii familiale, pentru care au fost alocate de stat 19 miliarde de lei in vederea achizitionarii de utilaje pentru producerea laptelui.
"Ma gandesc sa nu ajung un fel de Boc, sa conduc primaria de la Bucuresti", a declarat Mazare, gandindu-se de fapt la riscul de a pierde alegerile din 2008, daca va alege naveta Constanta - Bucuresti.
Senatorii se vor reuni in plen, in sedinta solemna, la Constanta, in data de 18 iunie, pentru a celebra implinirea a 130 de ani de la consfintirea revenirii Dobrogei la Romania.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
In cursul zilei de ieri, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Constanta a fost programata intrunirea unui Consiliu de Autorizare Tehnica, consiliu la care au participat atat reprezentantii APM, cat si ai Regiei Autonome Judetene de Apa, ai Prefecturii judetului, Consiliului Judetean si nu numai.
google-analytics.com